gallery/logoaxc_clr

ACTIVITATS

  • Tallers de Música per Créixer per infants de 0 a  3 i de 3 a 5 anys. (Cant contes musicals i de valors, imaginació i moviment, relaxació)
  • Concerts solidaris de música, poesia i moviment en directe.
  • Tallers de pintura i  expressió musical per adults
  • Tallers de Imaginació, creativitat i moviment per adults
  • Tallers de Yoga, i Relaxació musical nens i adults
  • Teatre musical per Créixer a nivell creatiu per adults i adolescents.
  • Conferències sobre diferents temes relacionats amb l’Art, l’Art i la Natura, l’Art  com a teràpia.

Hola amics i amigues!

 

L'Associació continua amb nous projectes, aquesta vegada també a Barcelona.

L’estiu se’n ha anat, però el nostre vaixell continua navegant durant la tardor amb  projectes interessants, especialment per tots aquells infants diferents. Ens sentim molt a prop d’ells, i per això acabem l’any amb un nou projecte en dues escoles.

 

La Parla Activa

Veurem com el poder de la Música pot ajudar a tots els nens que ho necessitin, a despertar i/o a avançar amb la parla. En hem tingut proves!!!

Comptem amb la mestre i Musicoterapeuta especialista, en nens d’infantil i de primària, Àngels Baraut,  i el treball de Música per Créixer amb cançons i exercicis específics.

A partir del Març del 2022, al Musical de Bellaterra, oferirem seminaris i cursos de Música Per Créixer.

Art per Créixer continua caminant amb força, compartint tot el millor de nosaltres a tots aquells/es, que vibren amb la nostre filosofia:

 

AJUDAR A TRAVÉS DEL NOSTRE TREBALL 

 

Fins aviat !!!.

Però què és Art per Créixer?

TALLERS de “Música per créixer”

En els tallers de ‘Música per Créixer’ per nens de 0 a 5 anys gaudirem del Cant, de la música del moviment, de l’expressió i alhora ens podrem relaxar i aprendre a escoltar. També aprendrem el que vol dir respecte, generositat, amistat, i molts valors, que podrem viure a la sessió a través de contes i de històries, de imaginació auditiva i de moviment.

Podrem compartir-ho amb pares.

 

CONCERTS de música i poesia en directe

En aquests concerts escoltarem música clàssica i també de jazz i  altres estils, la poesia escollida ens enriquirà l’esperit i ens ajudarà alhora a relaxar i a entrar dins nostre per viure i gaudir del present.

 

TALLERS de Creativitat, imaginació i moviment per adults

Per tornar a trobar la nostra essència i crear necessitarem viure amb imaginació, deixar de banda les preocupacions i  retrobar l’alegria.

Us proposem compartir el moviment imaginant, amb propostes originals, divertides, creant, amb músiques de tot tipus, clàssica, i de molts estils diferents.

Les sessions ens ajudaran a canviar la nostra visió de la vida.

 

Tallers de pintura i expressió musical per adults

Pels que els hi agrada pintar, combinant amb la música descobriran com enriqueix la unió de les dues arts i  com la creativitat i la plenitut interior creix en aquests tallers.

 

Tallers de ioga i Relaxació musical

Els tallers de ioga i relaxació musical estan enfocats a la relaxació tant a nivell auditiu com a nivell de moviment,

És una manera de moure tot el nostre cos  trobant  la pau i l alegria alhora i descobrir tot el nostre potencial interior.

 

Teatre per Créixer

Amb aquest tipus de teatre, per adolescents i adults es potencia l’expressió, el creixement personal creatiu, la  comunicació, el joc i el  moviment, amb l’objectiu d’eixamplar la nostra comprensió, i sorprendre’ns de forma lúdica amb les nostres possibilitats. Va dirigit a tots els que teniu ganes de connectar amb la veu del vostre infant que té ganes de comunicar, sentir, anar una mica més enllà,  i gaudir de la Joia de la vida.

 

Conferències

Ens acostaran a la informació i a la reflexió sobre temes relacionats amb l’Art, la  neuro-Ciència, i molts d’altres...

gallery/collage_fotos
Agenda

CONCERTS SOLIDARIS 

____________________________________________________________________________________________________________

L’Associació Art per Créixer ofereix concerts solidaris especials, dirigits a totes aquelles persones que busquen fer una pausa en el seu camí diari, i millorar la seva salut psíquica.

 

Igual que necessitem cuidar el nostre cos, també és molt important protegir la nostre ment, i alimentar l’esperit de pensaments i  emocions positives.

 

L’Art i els Valors  en general, la Música en aquest cas, ens pot ajudar a millorar i a canviar le nostres emocions en els esdeveniments diaris.

 

Ens porta  pau interior i també l’alegria de viure. Us convidem a descobrir-ho.

 

Moltes gràcies a tots els participants!!

gallery/vaixell